Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi 100 jaar

33 producten

Alessi 100 jaar

Alessi is 100 jaar, en dat wordt gevierd! In 1921 begon het grote succes voor het familiebedrijf. De productie was gericht op keukengerei in koper, messing en zilver. De producten die het merk op dit moment aanbied bestaat uit keukengerei, serviesgoed, kleine huishoudelijke apparaten, woonaccessoires en geschenken. Alessi heeft samenwerkingen met meer dan 300 wereldwijde beroemde ontwerpers. Alberto Alessi, de huidige eigenaar die 50 jaar in dienst is, is niet gefocust op de afgelopen eeuw. Hij kijkt liever naar de toekomst en bedenkt nieuwe dingen die zijn bedrijf kan creëren voor die tijd. 

Alessi 100 Values Collectie

Dat Alessi 100 jaar is geworden mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom komt het merk met de Alessi 100 Values collectie! Het team begon na te denken over welke waarden kenmerkend zijn voor het merk Alessi. Hierbij werden archieven bekeken en hebben uit de duizenden projecten, die nooit zijn gepubliceerd of geproduceerd, 12 uitgekozen die elk een van hun waarden kenmerkt. Daarom komt Alessi twaalf maanden lang elke maand met nieuwe producten onder een bepaalde naam. 

Introductie van de collectie

Ben je benieuwd welke projecten in de Alessi 100 Values collectie voorkomen? Alberto heeft tijdens een interview al een beetje verklapt. De eerste lijn met producten met kenmerkende waarden is geïnspireerd op het vakmanschap. Daarom zal deze productlijn bestaan uit producten van hout. Dit zijn ontwerpen uit de Twergi collectie die in 1989 werd gecreëerd. Deze lijn vertegenwoordigt het vakmanschap. De tweede kenmerkende waarde is kunst. Ben je benieuwd naar de rest van de collectie? Laat je verrassen en bekijk elke maand de nieuwste producten in de Alessi Values collectie!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews