×
Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi All-Time servies door Guido Venturini

1 producten

Alessi All-Time servies door Guido Venturini

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi All-Time servies door Guido Venturini online kopen?

De Italiaanse architect en designer Guido Venturini heeft in 2012 de All-Time collectie ontworpen. Dit was een vernieuwde versie op de Pluto collectie, die Venturini al eerder in 2001 had ontworpen in samenwerking met Alessi. Venturini is een groot liefhebber van muziek en hij gebruikt dit dan ook vaak als inspiratiebron voor zijn ontwerpen.

Deze serviesset heeft prachtige, vloeiende lijnen. Door de witte kleur is de collectie goed te combineren. De producten van de All-Time collectie zijn gemaakt van bone china.

Alessi servies online kopen?

Of het nu gaat om complete serviessets van Alessi of losse serviesdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerschalen en allerlei borden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi servies. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!

Terug naar boven