Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi Amici bestek door BIG-GAME

13 producten

Alessi Amici bestek door BIG-GAME

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Amici bestek online kopen?

Ontworpen door de Zwitserse studio Big-Game, is het bestek Amici ideaal om een ​​vleugje elegantie toe te voegen aan de dagelijkse eettafel. Het meest onderscheidende kenmerk van de Amici bestekserie is de stoutmoedig gevormde handgrepen, een ongewone vormbenadering die dit in wezen ontworpen bestek heel speciaal maakt. Bestek met geometrische facetten die met licht spelen en warmte toevoegen aan de tafel met hun glinsterende reflecties - de perfecte manier om maaltijden te delen met familie en vrienden.

Alessi Amici bestek ontworpen door BIG-GAME

Een hele recente collectie van Alessi is de Amici series. Deze werd in 2017 uitgebracht in samenwerking met het Zwitserse bedrijf BIG-GAME. Deze design studio werd in 2004 opgericht door het drietal Augustin Scott de Martinville, Grégoire Jeanmonod en Elric Petit. De producten van BIG-GAME zijn te herkennen aan hun eenvoudige, functionele en optimistische kenmerken.

Alessi bestek online kopen?

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi of losse bestekdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi bestek. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd! 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews