Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi Caccia bestek door Luigi Caccia Dominioni

22 producten

Alessi Caccia bestek door Luigi Caccia Dominioni

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Caccia bestek online kopen?

Eén van de eerste designers waar Alessi mee samenwerkte was de Italiaanse architect en meubelontwerper Luigi Caccia Dominioni. Hij ontwierp in 1938 samen met de broers Pier Giacomo en Livio Castiglioni de Caccia series. De slanke vormen van deze bestekset zijn een klassiek voorbeeld van het Lombardijse classicisme.

Alessi Caccia bestek opnieuw gelanceerd

In 1990 werd het bestek opnieuw uitgebracht in modern 18/10 hoogglans gepolijst edelstaal. Luigi Caccia Dominioni zelf heeft toen de bestekserie aangevuld met in het oorspronkelijke ontwerp ontbrekende onderdelen. De tafelvork heeft in de standaarduitvoering drie tanden, maar is ook met vier tanden leverbaar. Uiteraard kan Caccia in de vaatwasmachine.

Alessi bestek online kopen?

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi of losse bestekdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi bestek. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd! 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews