Alessi Circus servies door Marcel Wanders

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Alessi Circus servies door Marcel Wanders

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Circus servies door Marcel Wanders online kopen?

De Alessi Dressed serie werd ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders. Hij studeerde in 1988 cum laude af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Naast de Circus serviesserie, ontwierp Wanders ook het Alessi Dressed servies, de Alessi Dressed bestek, de Alessi Dressed pannenset en de Dressed glazen serie voor Alessi.

De Circus set is een speelse collectie waarin voornamelijk de kleuren geel, rood, zwart en wit centraal staan; typische circus kleuren! De collectie is gemaakt van porselein.

Alessi servies online kopen?

Of het nu gaat om complete serviessets van Alessi of losse serviesdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerschalen en allerlei borden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi servies. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!