Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi Collo-Alto bestek door Inga Sempé

8 producten

Alessi Collo-Alto bestek door Inga Sempé

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Collo-alto bestek online kopen?

De Collo-Alto bestekset werd in 2015 ontworpen door de Franse designer Inga Sempé. Voor haar is de functionaliteit van haar ontwerpen heel belangrijk, en het is de taak van het materiaal om dit te ondersteunen. Sempé is getrouwd met de Britse designer Ronan Bouroullec. Hij ontwierp samen met zijn broer Erwan onder andere de Alessi Ovale bestekserie voor Alessi.

Deze collectie is bekend om zijn lange, dunne tussenstuk tussen het handvat en het ‘hoofd’ van het bestek. Door deze dunne tussenstukken is het bestek erg licht. De set is vervaardigd uit 18/10 edelstaal.

Alessi bestek online kopen?

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi of losse bestekdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi bestek. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!

Terug naar boven