Alessi Dressed pannen door Marcel Wanders

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Alessi Dressed pannen door Marcel Wanders

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Dressed pannen door Marcel Wanders online kopen?

De prachtige pannen van de Dressed collectie werden in 2012 ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders. Hij studeerde in 1988 cum laude af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Naast de Dressed pannenset, ontwierp Wanders ook het Alessi Dressed servies, de Dressed glazen serie, het Alessi Dressed bestek en de Alessi Circus collectie voor Alessi.

Net zoals de andere Dressed collecties, heeft ook de pannenset het herkenbare barok patroon. Deze is te zien op de bovenkant van de deksels. De pannen zijn gemaakt van aluminium en hebben een zwarte non-stick coating.

Alessi pannen online kopen?

Of het nu gaat om complete pannenset van Alessi of losse kookpannen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerschalen en allerlei borden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi servies. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!