Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi Dressed servies door Marcel Wanders

15 producten

Alessi Dressed servies door Marcel Wanders

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Dressed servies door Marcel Wanders online kopen?

De Alessi Dressed serie werd ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders. Hij studeerde in 1988 cum laude af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Naast de Dressed serviesset, ontwierp Wanders ook de Alessi Dressed bestek, de Alessi Dressed pannenset, de Dressed glazen serie en de Circus collectie voor Alessi.

Deze serviesset is te herkennen aan het prachtige reliëf dat zowel op de voorkant als op de ‘voet’ van het bord te zien is. De serie is gemaakt van wit porselein.

Alessi servies online kopen?

Of het nu gaat om complete serviessets van Alessi of losse serviesdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerschalen en allerlei borden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi servies. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!

Terug naar boven