Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi kerstklokken

6 producten

Alessi kerstklokken

Blaast u graag ieder jaar het kerstfeest nieuw leven in? Met Alessi kerstklokken combineert u traditie met een sprankelend design! Elke klok is vervaardigd uit elegant, met de hand geschilderd porselein. Drie Alessi kerstklokken dragen de namen van de drie wijzen Balthazar, Melchior en Caspar. Zij zijn in vrolijke kleuren afgebeeld om de kerstsfeer te versterken. De hele heilige familie maakt deel uit van deze spetterende collectie, maar er is ook plaats voor een speelse knipoog: ook de koe uit de kerststal heeft zijn eigen klok gekregen! De Alessi kerstklokken passen bij elk type kerstboom, van kunstboom tot de dennenboom en de blauwspar. Woldring wenst u alvast een vrolijk kerstfeest!

Alessi kerstklokken Marcel Wanders

Een vrolijk versierde boom hoort bij kerst, maar met de Alessi kerstklokken weet Marcel Wanders hier een compleet eigen draai aan te geven. Drie woorden vatten zijn kunst en design goed samen: magie, menselijkheid en ambachtelijkheid. Bij een echte Alessi kerst horen vrolijke en kleurrijke figuren. De Alessi kerstklokken van Marcel Wanders passen precies in dit plaatje! Het porselein van de uitbundige creaties is dun en licht van gewicht. Als u dat wilt, hangt u met gemak de hele collectie in de boom. Voor de variatie heeft Woldring ook een heuse Alessi kerststal en Alessi kerstballen in het assortiment. U bestelt eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering!

Alessi kerstklokken kopen

Kerst is de vrolijke belofte dat de dagen weer gaan lengen. Door Alessi kerstklokken te kopen maakt u hiervan een feest om met de hele familie van te genieten. Voor een echte Alessi kerst kunt u het beste bij Woldring terecht. In ons ruime aanbod vindt u bijvoorbeeld ook Alessi kerstfiguren. Wilt u het dit jaar voor de verandering helemaal anders doen? Dan kunt uw dennenboom vervangen door één of meerdere uitvoeringen van de Alessi kerstboom! Wilt u Alessi kerstklokken kopen? Bestel uw design decoraties voordelig online bij Woldring!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews