Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi Ku door Toyo Ito

8 producten

Alessi Ku door Toyo Ito

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Ku servies door Toyo Ito online kopen?

De Ku serviesset is ontworpen door de getalenteerde architect Toyo Ito. Hij verhuisde al op jonge leeftijd naar Japan, waar hij studeerde voor architect. In Nederland is Ito voornamelijk bekend van de Ito-toren in Amsterdam die in 2005 werd geopend.

Deze collectie is herkenbaar aan de perfecte harmonie tussen essentiële functionaliteit en de perfecte elegantie. Daarnaast heeft de collectie en bijzondere, opstaande rand. De Ku set is gemaakt van hoogwaardig, sterk, wit porselein. Naast deze serviesset heeft Ito ook de bestekserie Alessi Mu ontworpen voor Alessi.

Alessi servies online kopen?

Of het nu gaat om complete serviessets van Alessi of losse serviesdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerschalen en allerlei borden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi servies. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!

 

Terug naar boven