Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi Mami bestek door Stefano Giovannoni

19 producten

Alessi Mami bestek door Stefano Giovannoni

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben. 

Alessi Mami bestek online kopen?

De Mami collectie is ontworpen door de bekende ontwerper Stefano Giovannoni. In deze collectie combineert hij eenvoud met moderne vormen. In 1999 startte de eerste samenwerking tussen Alessi en Giovannoni. Het resultaat hiervan was de Mami pannenserie. Deze pannen worden gemaakt van roestvrij staal en zijn op magnetische basis, wat ze geschikt maakt voor elke hittebron.

Alessi Mami bestek, servies en pannen

Doordat de eerste Mami serie zo’n succes was volgden er meerdere samenwerkingen tussen Alessi en Giovannoni. In 2002, 2003 en 2004 kwamen de Mami bestekserie, het Mami servies en de Mami pannen uit. Ook hierbij heeft Giovannoni het design simpel en eenvoudig gehouden. Dit is onder andere terug te zien in het Mami servies, dat gemaakt is van mooi, wit porselein.

Alessi bestek online kopen?

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi of losse bestekdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi bestek. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews