×
Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi Santiago bestek door David Chipperfield

12 producten

Alessi Santiago bestek door David Chipperfield

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Santiago bestek online kopen?

David Chipperfield  ontwierp in 2009 de Santiago bestekset voor Alessi. Chipperfield is een Britse architect en tevens de eigenaar van zijn eigen wereldberoemde bedrijf, genaamd ‘David Chipperfield Architects’. Naast de Santiago serie ontwierp Chipperfield ook de Tonale collectie voor Alessi. 

De Santiago collectie is op een speelse manier geïnspireerd op het klassieke Engelse bestek. Hierin werden namelijk vaak benen handvatten gebruikt. Om deze te benadrukken is de gehele serie ook ontworpen met een gecoat handvat om de strakke vorm te behouden.

Alessi bestek online kopen?

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi of losse bestekdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi bestek. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!

Terug naar boven