Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi voorraadpot

Nieuwste producten:

25 producten:

Alessi voorraadpot

Alessi voorraadpot online kopen?

Op zoek naar een leuke manier om specerijen, pinda's, koffiebonen, snoep of pasta te bewaren? Dan bent u hier op de juiste plek. De voorraadpotten van Alessi combineren goed design met praktische eigenschappen. En deze mooie voorraadpot verdient natuurlijk een plekje in het zicht. Het is zonde om deze te 'verstoppen' in een keukenkastje.

Waarom een Alessi voorraadpot online kopen?

Naast een leuk en opvallend design heeft een voorraadpot van Alessi ook goede eigenschappen. De voorraadpotten zijn hermetisch afsluitbaar, hierdoor blijft de inhoud langer bruikbaar. En als er een keer een ongelukje gebeurt, dan zijn alle onderdelen eenvoudig bij te bestellen. Zo houdt u de voorraadpot altijd compleet.

Alessi Girotondo voorraadpot

De Girotondo voorraadpot van Alessi is ontworpen door het ontwerpersduo King-Kong, waarachter in werkelijkheid de destijds nog jonge ontwerpers Stefano Giovannoni en Guido Venturini staken.
Zij wilden "begrijpelijk" design maken als tegenwicht voor de vaak complexe ontwerpen van de "oude meesters" als Mendini en Branzi. Hun eenvoudige uitgestanste poppetjes, zoals kinderen ook knippen, kwamen uiteindelijk op een veelvoud van de Alessi producten voor en is inmiddels een echte design klassieker!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews