Alfi

Alfi is een bekend merk op het gebied van thermoskannen. Deze thermoskannen zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook nog eens elegant en modern. Het merk heeft een breed assortiment aan schenkkannen in diverse maten, kleuren en materialen. Bij ons vindt u een groot assortiment aan Alfi thermoskannen. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een kleine of grote schenkkan, want Woldring heeft het in het assortiment. Wij bieden een goede service en een snelle levering!

Alfi thermoskan

De dubbelwandige binnenfles van de Alfi thermoskan zorgt er voor dat zowel warme als koude dranken op temperatuur blijven. De schenkkannen zijn er in heel veel kleuren en modellen, waardoor er altijd één is die past bij uw interieur. Daarnaast zijn de thermoskannen tijdloos, duurzaam en innovatief en bovendien krijgt u 5 jaar garantie op de isolatie functie. Voor een Alfi thermoskan bent u altijd aan het juiste adres bij Woldring. Bestel vandaag nog en krijg uw bestelling zo snel mogelijk in huis!

Alfi Juwel

Een klassieke thermoskan is toch wel de Alfi Juwel. Deze thermoskan heeft een messing van metalen greep en is eenvoudig te bedienen met één hand. Ideaal als u meerdere gasten moet voorzien van dranken! De Alfi Juwel heeft een glasinzet, scharnierdeksel en 5 jaar garantie op de werking van de isolatie. Door de dubbelwandige functie blijven hete dranken voor een langere tijd warm. Een inhoudt van 95 ºC heeft na 12 uur nog een temperatuur van 65 ºC en hierdoor kunt u nog een lange tijd genieten van uw dranken. Met zoveel voordelen bestelt u de Alfi Juwel natuurlijk vandaag nog in onze webshop!

Alfi Gusto

Bent u op zoek naar een mooie en strakke thermoskan? Dan kunt u kiezen voor de Alfi Gusto. Door de comfortabele eenhandige bediening kunt u gemakkelijk de inhoud schenken. De thermoskannen hebben een inhoud van 1 liter waarmee u ongeveer 8 kopjes water, thee of koffie schenken. De Alfi Gusto is er in verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld klassiek wit, fris appelgroen en trendy cassis. Er is altijd een kleur die past binnen uw interieur! Woldring heeft een grote voorraad, waardoor wij leveren vanuit eigen locatie.

Alfi Kugel

Zoals de naam al doet vermoeden is de Alfi Kugel ontworpen in de vorm van een kogel, om precies te zijn een kanonskogel. Door deze vorm blijft de schenkkan van klein formaat. Toch heeft de thermoskan een inhoud van 1 liter. Met deze inhoud kunt u tot wel 8 kopjes koffie of thee schenken. De Alfi Kugel is er onder andere in verschillende kleuren zoals wit, rood en indigo blauw. Woldring heeft een eigen webshop en biedt een snelle levering!

Alfi Achat

Als u de Alfi Achat bekijkt dan valt deze meteen op door het bijzondere design. De thermoskan is makkelijk schoon te maken en heeft een metalen greep. Door deze greep kunt u gemakkelijk schenken en met de inhoud van 1 liter zult u niet snel zonder drinken zitten. Daarnaast behouden uw warme dranken tot wel 12 uur warm en uw koude dranken tot wel 24 uur koud. De Alfi Achat geeft een garantie van 5 jaar op de isoleer functie en die geven ze niet voor niets! Woldring heeft deze thermoskannen in het assortiment en kunt u dan ook bestellen op onze webshop. Wij zijn een waar expert op het gebied van kwaliteitsproducten!