Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Amefa Aurora

2 producten

Amefa Aurora

Wie aandacht wil besteden aan zijn maaltijden,  vindt ook de tafelschikking belangrijk. Met de Amefa Aurora collectie biedt Cookinglife u daar de mogelijkheid toe. Het bestek van de Amefa Aurora heeft een subtiel design met licht gebogen handgrepen, waardoor het een elegante toevoeging is voor uw tafel. De speciaal vormgegeven handgrepen geven bovendien een goede grip waardoor het bestek prettig in de hand ligt. Als de maaltijd afgelopen is, kunt u het bestek van Amefa Aurora met een gerust hart in de vaatwasmachine laten reinigen.

Amefa Aurora bestek

Amefa Aurora bestek is niet alleen elegant, het is ook duurzaam: het is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal  (18/10). Cookinglife biedt u van dit bijzondere bestek losse exemplaren aan, maar ook meerdelige besteksets. U kunt op die manier zelf kiezen of u zelf een bestek wilt samenstellen of liever een complete bestekset wilt aanschaffen. U kunt natuurlijk ook een bestaand bestek aanvullen. Heeft u bijvoorbeeld nog geen sorbetlepels? Amefa Aurora heeft een bijzonder exemplaar dat door zijn gebogen uiterlijk onmiddellijk opvalt.

Amefa Aurora kopen

Door zijn vormgeving en uitstraling is Amefa Aurora kopen een interessante keuze! Dit bestek misstaat niet in restaurants of andere gelegenheden! U kunt gemakkelijk hele besteksets van Amefa Aurora kopen, bijvoorbeeld de Amefa Aurora Bestekset 60-delig en deze set eventueel aanvullen met losse exemplaren. U kunt uw bestek nog aanvullen met bijvoorbeeld het Amefa Kinderbestek of met een goede messenset zoals de messen uit de Amefa Stratus collectie! Amefa Aurora kopen kan eenvoudig online, waar en wanneer het ú uitkomt! Cookinglife biedt verschillende betaalmogelijkheden zoals Creditcard, iDeal of betalen achteraf. Verzending is veilig en snel.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews