Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Anovi

Nieuwste producten:

3 producten:

Anovi

Zilveren Mosselschelpen

Eet jij graag mosselen? Mosselliefhebbers gebruiken vaak de schelp van de mossel om ook andere mossels uit hun schelp te halen. Met het zilveren mosselbestek hoef je nooit meer te zoeken naar een geschikte mosselschelp. Door het speciale veertje werkt het Zeeuwse mosselbestek hetzelfde als een echte mosselschelp. Het zilveren mosselbestek is een zuiver tinnen product en wordt ambachtelijk gegoten in Nederland. Het schitterend tinnen schelpje is niet alleen het ideale bestek voor een chique mosselmaaltijd, maar ook een sieraad op tafel. 

Mosselbestek kopen

Verras een echte mosselliefhebber door het mosselbestek te kopen bij Woldring. Het Zeeuwse mosselbestek wordt per twee stuks aangeboden in een zwart luxe doosje met certificaat van echtheid.  De mosseltjes mogen niet in de vaatwasser. Na gebruik kun je ze wel afspoelen met warm water. Om het mosselbestek glanzend te houden, moet je zilvertin minimaal éénmaal per jaar poetsen.

Anovi

Anovi is een merk dat gevestigd is in Zeeland en producten vanuit de Zeeuwse cultuur ontwikkelt. Uit liefde voor de mosselcultuur in Zeeland heeft Anovi het mosselbestek ontwikkeld. Het doel van Anovi is om elk jaar een nieuw product te ontwikkelen, lokaal te produceren en te lanceren. De producten van Anovi zijn functioneel met een tijdloos design, waar al langere tijd vraag naar is en die niet overal verkrijgbaar zijn. Het Zeeuwse Mosselbestek is er een mooi voorbeeld van!

Anovi Amuse schelpen

Naast het mosselbestek heeft het merk Anovi ook amuse schelpen in het assortiment. De amuse schelpen zijn afgeleid van de ‘Pétoncles noirs’: een kleine variant van de coquille met een zwarte, bodeaux-rode kleur. Serveer je vishapjes en andere amuses op deze unieke manier. De schelpen zijn net als de mosselschelpen een zuiver tinnen product en worden ambachtelijk gegoten in Nederland. De amuse schelpen zijn per vier stuks verpakt in een luxe zwarte doos met certificaat van echtheid.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews