Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Arzberg Cucina & Colori

42 producten

Arzberg Cucina & Colori

De serie Arzberg Cucina is ontworpen met het oog op de alledaagse behoeften. De bruikbaarheid van dit servies biedt vele toepassingsmogelijkheden. Het Arzberg Cucina servies is zeer divers en omvat bijvoorbeeld koffie- en theemokken, maar ook borden, kommen en –schotels.

Arzberg Cucina wit

Arzberg Cucina wit brengt een romantische sfeer bij u aan de eettafel. Door de diversiteit in deze serie kunt u eindeloos combineren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een sierlijke espressoschotel en –kop? Bent u juist op zoek naar alledaags servies met een traditionele uitstraling? Bij Woldring vindt u naast het moderne ook klassiek servies, zoals ons Arzberg Form 1382 aanbod.

Arzberg Cucina basic

Met de serie Arzberg Cucina Basic is het bewijs geleverd dat servies zonder kleur ook aantrekkelijk kan zijn! De serie is praktisch van aard en voegt hoge mate van elegantie toe aan uw servieskast. Bij Woldring vindt u een divers aanbod van egaal witte ovenschalen tot aan theepotten. Bij Arzberg vindt u naast het basic witte servies ook genoeg kleurrijk servies, ontdek de levendige serviezen van Arzberg Tric.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews