Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Arzberg Daily

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Arzberg Daily

De serie Arzberg Daily staat voor een modern design, eenvoudigheid en elegantie. Het servies wordt gekenmerkt door een vriendelijk karakter en praktische details. De borden van Arzberg Daily kunnen bijvoorbeeld dienen als deksel voor de kommen. Bij Woldring vindt u nog meer eigentijds servies van Arzberg voor het alledaagse gebruik!

Arzberg Daily servies

Met het Arzberg Daily servies brengt u een elegante en romantische sfeer aan de eettafel. Het Arzberg Daily servies is zeer divers en biedt de mogelijkheid om onderling te combineren. Bij Woldring vindt u bijvoorbeeld een selectie aan sierlijke borden, bekers, mokken, schalen en kannen. Bent u juist op zoek naar praktisch servies met een strakke vormgeving? Bekijk dan de Arzberg Form 2006 serie!

Arzberg Daily ontbijtbord

Het Arzberg Daily ontbijtbord is de belichaming van eenvoudigheid, praktisch nut en elegantie. Onderling kunt u combineren met bijvoorbeeld de soepkoppen om uw collectie op tafel compleet te maken. Het Arzberg Daily ontbijtbord is bij Woldring verkrijgbaar in de kleur wit en heeft een omtrek van 20cm.