Arzberg Profi

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Arzberg Profi

Het extra dikke porselein, de soepele lijnen en de 5mm dikke rand van de schotels en kommen karakteriseren de Arzberg Profi serie. Kenmerkend aan het gros van deze serie is het florale Art Nouveau patroon op het servies. Arzberg Profi brengt fleur en sfeer bij u aan de eettafel. Bij Woldring vindt u een groot aanbod aan kleurrijk servies van Arzberg.

Arzberg Profi servies

Door te kleuren combineren krijgt uw eettafel een levendige en vrolijke uitstraling. Het Arzberg Profi servies is verkrijgbaar in de kleuren blauw, crème, groen, wit, grijs en roze. U heeft de mogelijkheid om eindeloos te combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle espressokop met een smaakvolle espressoschotel.

Arzberg Profi Linen

Voor servies met een eenvoudig design een tijdloos karakter is er Arzberg Profi Linen. Dit servies van Duitse makelij is een goeie toevoeging voor elke servieskast. Bij Woldring heeft u keuze uit een divers aanbod waaronder: borden, schalen en koppen in verschillende afmetingen.

Arzberg Profi Virgin White

Het romantische karakter van Arzberg Profi Virgin White voegt elegantie toe aan uw servieskast. Door de neutrale witte kleur past het gemakkelijk bij uw huidige servies. Bovendien is het geschikt om in de vaatwasser of magnetron te doen. Bent u juist op zoek naar Arzberg servies met een artistieke uitstraling? Ervaar dan ons Arzberg Form 2000 Ramo aanbod!