Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

ASA Selection A la Maison

0 producten

ASA Selection A la Maison

Bent u op zoek naar een bijzonder servies? Dan zijn de handgemaakte borden, schalen en kopjes van de ASA Selection à la Maison een voortreffelijke keuze. Dit geeft elk onderdeel een uniek karakter en een levendige uitstraling. De organische vormen geven samen met de geglazuurde krakelee oppervlakken het ASA Selection à la Maison servies een oosterse tint. Bij Woldring kunt u terecht voor bijzondere serviezen die u in hogere sferen brengen! Bekijk ons ruime aanbod online.

ASA Selection à la Maison oester

De namen voor de kleuren van het ASA Selection à la Maison servies, oester en champagne, geven een hint weer van het luxueuze gevoel dat u krijgt bij deze lijn. De champagne kleur is een mooie off-white die, anders dan meeste kleuren wit, warmte uitstraalt. En voor de ASA Selection à la Maison oester kleur geldt vrijwel hetzelfde. De bijzondere grijze kleur voelt bijna warm aan. Wilt u combineren met iets totaal anders? Het ASA Selection à Table servies vormt een mooi contrast. Beide serviezen komen hoe dan ook uitstekend tot hun recht op een ASA Selection placemat!

ASA Selection à la Maison kopen

Wanneer u een kwaliteit servies zoekt, wordt onderdelen van ASA Selection à la Maison kopen van harte aanbevolen. De verschillende serviesonderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zorgvuldig met de hand vervaardigd. In onze webshop kunt u niet alleen servies uit de reeks ASA Selection à la Maison kopen; bekijk ons complete ASA Selection assortiment online voor meer keuzes. Alle serviezen zorgen voor een stijlvol gedekte tafel en zijn een bijzondere aanvulling op uw keukeninventaris!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews