ASA Selection Placemat

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

ASA Selection Placemat

Wilt u functionaliteit combineren met schoonheid? Dat kan met een ASA Selection Placemat. In alle kleuren van de regenboog hebben wij deze in het assortiment. Zo kunt u elke sfeer neerzetten die u wilt. De placemats zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer of -stof. De gebruiksvriendelijke placemats zijn gesneden met een laser, waardoor de randen niet omhoog gaan staan. Dit is een van de factoren die zorgt voor de uitzonderlijke kwaliteit van de ASA Selection placemat. Samen met het bijzondere design, rond, gevlochten of met een hout look, maakt u elke tafel stijlvol gedekt.

ASA Selection placemat leer

Het grote voordeel van de ASA Selection placemat in leer is dat deze in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. Daarbij zijn ze hittebestendig tot wel 130 graden. Dat betekent dat u probleemloos warme pannen op een ASA Selection placemat van leer kunt zetten! De borden en andere onderdelen van het ASA Selection a la Maison servies passen perfect bij de luxe uitstraling van het leer. Voor een bijzondere twist kunt u de standaard rechthoekige placemats combineren met ronde.

ASA Selection placemat kopen

Bij woldring kunt u uw ASA Selection placemat kopen om uw tafel mee te dekken. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment ASA Selection serviezen, zoals het elegante ASA Selection à Table servies. Maar ook voor een uitnodigend gedekte tafel hebben wij de mooiste producten! Een ASA Selection placemat kopen in combinatie met mooie tafellopers en onderzetters maakt uw diner compleet. Elk servies zal uitblinken en uw gasten zullen zich bijzonder welkom voelen.