Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

ASA Selection Placemats

54 producten

ASA Selection Placemats

Wil je functionaliteit combineren met schoonheid? Dat kan met een ASA Selection Placemats. In alle kleuren van de regenboog hebben wij deze in het assortiment. Zo kun je elke sfeer neerzetten die je wilt. De placemats zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer of -stof. De gebruiksvriendelijke placemats zijn gesneden met een laser, waardoor de randen niet omhoog gaan staan. Dit is een van de factoren die zorgt voor de uitzonderlijke kwaliteit van de ASA Selection placemat. Samen met het bijzondere design: rond, gevlochten of met een hout look, maak je elke tafel stijlvol gedekt.

ASA Selection placemat leer

Het grote voordeel van de ASA Selection placemat in leer is dat deze in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. Daarbij zijn ze hittebestendig tot wel 130 graden. Dat betekent dat je probleemloos warme pannen op een ASA Selection placemat van leer kunt zetten! De borden en andere onderdelen van het ASA Selection a la Maison servies passen perfect bij de luxe uitstraling van het leer. Voor een bijzondere twist kun je de standaard rechthoekige placemats combineren met ronde.

ASA Selection placemats kopen

Bij woldring kun je jouw ASA Selection placemat kopen om jouw tafel mee te dekken. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment ASA Selection serviezen, zoals het elegante ASA Selection à Table servies. Maar ook voor een uitnodigend gedekte tafel hebben wij de mooiste producten! Een ASA Selection placemat kopen in combinatie met mooie tafellopers en ASA Selection onderzetters maakt jouw diner compleet. Elk servies zal uitblinken en jouw gasten zullen zich bijzonder welkom voelen.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews