Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

ASA Selection Saisons

49 producten

ASA Selection Saisons

De Saisons collectie is één van de meest populaire serviesseries van ASA Selection. Het servies is voorzien van een glazuureffect dat bij het bakproces elke keer anders reageert. Dit speciale glazuur creëert een uniek spel van kleuren en tinten tijdens het bakproces, waardoor elk stuk een uniek stuk wordt.

ASA Selection Saisons; unieke kleuren!

Het ASA Selection Saisons servies is verkrijgbaar in vier kleuren; Algo groen, Denim blauw, Midnight blauw en Zand beige. Combineer de kleuren met elkaar voor een mooie en afwisselende tafelsetting. Door de lichtbruine rand op elk serviesstuk staan de verschillende kleuren uit deze collectie altijd goed bij elkaar!

Op zoek naar een wit ASA Selection servies?

Zoek je een hoogwaardig wit servies? Met ASA Selection à Table servies gemaakt van Fine Bone China haal je een staaltje kwaliteit in huis. Wat zo bijzonder is aan dit soort servies is dat het delicaat is in de uitvoering en toch ontzettend sterk. Het ASA Selection à Table Fine Bone China is geschikt voor gebruik in zowel de vaatwasser als de magnetron.

ASA Selection

ASA Selection staat voor een modern en strak design in servies en woonaccessoires veelal gemaakt van porselein, fine bone china of aardewerk. Het bedrijf werd 30 jaar geleden opgericht in Duitsland en behoort nu tot een van de de toonaangevende bedrijven in de design industrie.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews