Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

ASA Selection

261 producten

ASA Selection

In een overzicht van de verschillende ASA Selection series kunt u duidelijk een overeenkomst zien. De filosofie van het merk is:“Heldere lijnen en kleuren”. Dit wordt weergegeven in onconventioneel design dat rechtdoorzee is. In een wereld van overvloed en massaproductie zijn kwaliteit en design onderscheidende factoren. ASA Selection staat voor een ambitieus ontwerp met kwaliteit van het hoogste niveau. Gecreëerd door mensen die van hun product houden en het meesterschap beheersen. Met Woldring kunt u hier thuis van genieten!

ASA Selection placemat

Een heerlijk diner begint bij een prachtig gedekte tafel! Met een ASA Selection placemat kunt u direct een sfeer neerzetten en tegelijkertijd uw tafel schoon en mooi houden. De gebruiksvriendelijke placemats zijn gesneden met een laser waardoor de randen niet omhoog gaan staan én kunnen in de vaatwasser. Voor een compleet plaatje combineert u ASA Selection placemats met ASA Selection tafellopers en ASA Selection onderzetters. De onderborden, serveerplanken en -schalen van de ASA Selection Wood collectie zijn tevens een mooie aanvulling voor een fraaie tafeldekking! En met ASA Selection Memo zorgt u voor een persoonlijke touch aan tafel of in de voorraadkast.

ASA Selection a la Maison

De handgemaakte producten van de ASA Selection a la Maison lijn geven een extra stukje sfeerbeleving bij het uitserveren van uw gerecht. Door de organische vormen en de geglazuurde krakelee oppervlakken krijgt het servies een Japans tintje. Houdt u van serviezen met een oosters design? Dan zijn de volgende series een absolute aanrader:

De ASA Selection a la Maison items zijn verkrijgbaar in champagne en oester kleur. Deze namen geven een hint weer van het luxueuze gevoel wat u krijgt bij dit servies. Zoekt u een kleurrijk accent om de servieskast op te fleuren? ASA Selection Nuance en de ASA Selection Crazy Mugs zorgen daarvoor!

ASA Selection kopen

Bij Woldring kunt u uw favoriete ASA Selection producten kopen! Met ASA Selection 250°C Plus serveert u gerechten rechtstreeks vanuit de oven op tafel. En met ASA Selection à Table en ASA Selection Grande kunt u alle accessoires in huis halen die u nodig heeft een een stijlvol diner te serveren. Ook voor het ontbijt kunt u ASA Selection kopen. ASA Selection Ligne Noir en ASA Selection Voyage zijn daar dermate geschikt voor. Bekijk ons uitgebreide assortiment online. Wij bieden aantrekkelijke prijzen en zorgen voor een snelle levering!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews