Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Bernadotte & Kylberg

Design met een koninklijk tintje! De Zweedse prins Carl Philip Bernadotte en zijn compagnon Oscar Kylberg brachten in 2012 hun eerste producten op de markt. De twee kennen elkaar van de studie grafisch ontwerpen die zij samen volgden aan de ‘Forsbergs Skola för grafisk design och reklam’ in Stockholm.

De eerste collectie die zij ontworpen heette Svenska djur - wat ‘Zweedse dieren’ betekent - en was in samenwerking met de Gustavsbergs Porselinsfabrik. Voor het Zweedse merk A-One hebben ze daarnaast vele collecties dunne puffer jackets ontworpen. In samenwerking met het Duitse merk Zwiesel 1872 heeft Bernadotte & Kylberg de Zwiesel 1872 Air Sense glazenset uitgebracht. In deze glazen zit een geïntegreerde decanteerbol. Deze bol is niet in het glas gelijmd, maar in één keer samen met het glas geblazen. Hierdoor komen wijnen nog beter tot hun recht.

De designs van Bernadotte & Kylberg zijn te herkennen aan hun simpele ontwerpen. „In zekere zin maken we designs die mensen zelf hadden kunnen ontwerpen als ze de kans hadden gekregen”, zo legt Carl Philip de filosofie achter de ontwerpen van Bernadotte & Kylberg uit.

0 producten

Bernadotte & Kylberg

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews