Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Bierglazen

207 producten

Bierglazen

Houd jij ook van een biertje na een lange dag of om het begin van het weekend te vieren? Dan ben je bij Woldring aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed assortiment in bierglazen. Zo vind je altijd wel een bierglas wat bij jouw favoriete biertje past!

Bierglas fluitje

Een fluitje is een lang en smal bierglas waarin je vaak een kleine pils schenkt. Dit is één van de meest populaire bierglazen en je ziet deze vorm dan ook veel in de horeca. Wil je niet zo'n standaard bierglas in de kast hebben staan? Kies dan eens voor Ritzenhoff Black Label bierglazen. Dit zijn lange en smalle bierglazen op een klein voetje, met elk een uniek design. Welk bierglas is jouw favoriet?

Bierglas op voet

Je kunt op Woldring ook kiezen voor een bierglas op voet. Dit zijn vaak glazen met een bolle vorm, ideaal voor speciaalbieren! Door de bolle vorm van het glas komen de complexe smaken beter tot hun recht. Bierglazen op voet worden ook veel gebruik op bierproeverijen. 

Bierglas graveren

Naast een divers aanbod in bierglazen, biedt Woldring ook de mogelijkheid om bierglazen te graveren. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van jouw restaurant of bar laten graveren. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews