Klantenservice
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Bisetti Zoutsteen BBQ 20 x 30 cm in houten basis

Bisetti

74,99

Nog slechts 1 op voorraad.

Op voorraad. Voor 21.30 uur besteld, is morgen in huis

Betaal snel & veilig met Apple Pay

74,99

Nog slechts 1 op voorraad.

Op voorraad. Voor 21.30 uur besteld, is morgen in huis

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Bisetti Zoutsteen BBQ 20 x 30 cm in houten basis

Kenmerken Bisetti Zoutsteen BBQ 20 x 30 cm in houten basis

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Handwas Handwas
Oven Oven
Specificaties
Artikelnummer 5175
Merk Bisetti
Materiaal Zoutsteen, Hout
Kleur Oranje
Toon alle 16 specificaties
Algemeen
EAN

8015457993142

Type Zoutsteen
Merk Bisetti
Land herkomst Italië
Artikelnummer 5175
Afmetingen en gewicht
Totale lengte 38 cm
Lengte 30 cm
Breedte 20 cm
Hoogte 7 cm
Dikte 2.5 cm
Gewicht 6.4 KG
Vormgeving en materiaal
Materiaal Zoutsteen, Hout
Kleur Oranje
Leveromvang
Stuks 1
Specificaties
Warmtebestendig tot 250 °C

Productomschrijving Bisetti Zoutsteen BBQ 20 x 30 cm in houten basis

Bisetti Zoutsteen BBQ 20 x 30 cm in houten basis

Gourmetten? Ga dit jaar eens 'zoutstenen'! Met deze zoutsteen heb je vele mogelijkheden. Je kan ermee koken aan tafel of zet de steen in de oven om er vis op te braden. Daarnaast is de steen ook nog eens goed voor het serveren van koude of warme gerechten.

  • Als serveerschaal om bijvoorbeeld amuses, voorgerechten, groenten, vlees of andere voedingswaren op te dienen.
  • Als serveerschaal voor koude gerechten. Je steekt de zoutsteen voor ongeveer 10 minuten in de diepvries. Daarna kun je de steen op een bord leggen en de steen beleggen met bijvoorbeeld sushi, vleescarpaccio, viscarpaccio, broodjes, taartjes, semifreddo of fruit.
  • Om voedsel warm te houden. Hiervoor verwarm je de zoutsteen in een oven op 60°C voor 20 à 25 minuten. Wanneer je de steen uit de oven hebt genomen, kun je alle voorgebakken, eerder gekookte of warme gerechten op de zoutsteen leggen om op te serveren terwijl het eten op temperatuur blijft.
  • Om aan tafel te koken. Verwarm je oven voor op 250°C en plaats de steen middenin de oven op het rooster. Laat de zoutsteen ongeveer een uur in de oven om er daarna aan tafel te kunnen koken.
  • Om in de oven te braden. Wil je iets bakken of braden in de oven? Voornamelijk voor het bakken van vis is de zoutsteen ideaal. Je plaatst de visfilet op de zoutsteen en braadt de vis ongeveer 20-25 minuten op een temperatuur niet hoger dan 150°C.
  • Om te koken op gasvlam. Plaats de zoutsteen in een antikleefpan of rechtstreeks op de vlam. Let op: Alleen gebruiken op een kleine vlam en liefst met vlammenverdeler. Kook uw eten zonder zout en kruiden toe te voegen!

Dit product kan je vinden in

Productreviews over Bisetti Zoutsteen BBQ 20 x 30 cm in houten basis

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Bisetti Zoutsteen BBQ 20 x 30 cm in houten basis

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag

Bekijk ook

Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews
Jouw cookievoorkeuren

Deze website maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en altijd zijn ingesteld. Andere cookies, die bedoeld zijn om het gemak van het gebruik van deze website te vergroten, voor directe reclamedoeleinden of om de interactie met andere websites en sociale netwerken te vereenvoudigen, worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en altijd zijn ingesteld. Andere cookies, die bedoeld zijn om het gemak van het gebruik van deze website te vergroten, voor directe reclamedoeleinden of om de interactie met andere websites en sociale netwerken te vereenvoudigen, worden alleen geplaatst met uw toestemming.