Wegens een technische storing is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Sfeervol tafelen met de Lind DNA placemats!

26-02-2019

Wil je je tafel nét wat meer sfeer geven, maar weet je niet hoe? Gebruik de mooie placemats van Lind DNA! De verschillende kleuren en structuren passen zonder twijfel bij elke eethoek.

Lind DNA

In 2013 werd het bedrijf Lind DNA opgericht door de Deense Preben Lind. Al snel na de oprichting groeide zijn bedrijf enorm snel, waardoor Lind DNA anno vandaag inmiddels een internationaal begrip is geworden.

hoogwaardig gerecycled lederHoogwaardig gerecycled materiaal

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen het bedrijf, aangezien veel van de producten worden gemaakt van hoogwaardig gerecycled materiaal. Dit materiaal komt bijvoorbeeld van overtollige productie van tassen, schoenen of meubels. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van natuurlijk rubber, afkomstig van bomen. Dit wordt samengevoegd tot materiaal waar uiteindelijk prachtige designs van worden gemaakt.

Vormen, structuren en kleuren

Lind DNA ontwerpt onder andere zowel placemats als onderzetters met de voor hen zo kenmerkende curve-vorm; het handelsmerk van Lind DNA. Ben je toch op zoek naar een iets strakker design? Niet alleen de curve-vorm wordt gebruikt, de placemats en onderzetters zijn ook beschikbaar in een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken en een ronde vorm.

Verschillende oppervlakte structuren

De placemats en onderzetters zijn beschikbaar in vijf structuren; Bull, Buffalo, Croco, Hippo en Nupo. Deze verschillende structuren variëren van een krokodillen print met reliëf tot juist een glad oppervlak, waardoor er een ruime keuze is.

Daarnaast zijn er ook nog eens veertien verschillende kleuren! Kies bijvoorbeeld rood om jouw prachtig gedekte kersttafel mee aan te kleden. Of ga voor een zwart, grijs of wit design als je houdt van een minimalistische inrichting. 

  • De producten van Lind DNA zijn gemaakt van gerecycled materiaal én hebben een mooi design. 
     
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews