Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Bruidslijst

Bij Woldring is het mogelijk om een eigen bruidslijst samen te stellen. Je kunt de bruidslijst beschikbaar stellen in onze fysieke winkel in de Zwanestraat of online via de website.

Wanneer je jouw bruidslijst samengesteld hebt kunnen de genodigden de producten bestellen bij ons op de website. Wij zullen een webpagina opstellen waar alle producten van uw bruidslijst op worden getoond. Zo maken we het makkelijk voor jouw gasten om producten van jouw bruidslijst online te bestellen! Wij verwachten wel dat er een ceremoniemeester wordt aangewezen die de verkoop van de producten in de gaten houdt.

Als je kiest voor een offline bruidslijst kun je de bruidslijst in de winkel laten liggen. Er wordt dan door ons personeel in de winkel bijgehouden welke producten er al verkocht zijn. Het is mogelijk om producten te bestellen door middel van het langskomen in de winkel of via een mail of telefoontje.

Op de dag van jouw huwelijk kunnen wij ervoor zorgen dat alle producten op de juiste locatie afgeleverd wordt. Wij zorgen ook voor een mooi overzicht van de verschillende gevers en wat zij jou geschonken hebben. 

Ben je geïnteresseerd om een bruidslijst bij Woldring samen te stellen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een begeleidend kennismakingsgesprek. 

 

* verplicht