Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Bruidslijsten

Bij Woldring is het mogelijk om een eigen bruidslijst samen te stellen. De bruidslijst kunt u beschikbaar stellen in onze fysieke winkel in de Zwanestraat of online via de website.

Als u uw bruidslijst samengesteld heeft kunnen de genodigden de producten bestellen bij ons op de website. U ontvangt een persoonlijke waar de producten die u samengesteld heeft worden getoond op de website. De genodigden kunnen hierdoor op 1 pagina bekijken welke producten u wenst. Wij verwachten wel dat er een ceriemoniemeester wordt aangewezen die de verkoop van de producten in de gaten houdt.

Als u kiest voor een offline bruidslijst kunt u de bruidslijst in de winkel laten liggen. Er wordt dan door ons personeel in de winkel bijgehouden welke producten er al verkocht zijn. Het is mogelijk om producten te bestellen doormiddel van het langskomen in de winkel, via de mail of via een telefoontje.

Op de dag van uw huwelijk kunnen wij ervoor zorgen dat alle producten op de juiste locatie afgeleverd wordt. Wij zorgen tevens voor een mooi overzicht van de verschillende gevers en hetgeen ze u geschonken hebben. 

Bent u geinteresseerd om een bruidslijst bij Woldring samen te stellen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een begeleidend kennismakingsgesprek. 

* verplicht