Klantenservice
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Chilewich

Officiële dealer van Chilewich

De ontwerpstudio, het kantoor en de showroom van Sandy Chilewich zijn sinds 1996 gevestigd in New York. Al vanaf 1977 combineert Sandy haar interesse in vezels met kleur en experimenteert ze daarmee. Het uiteindelijke resultaat is een zeer innovatief product: "textiel" van vinyl, met een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Met haar baanbrekend werk heeft Sandy Chilewich diverse awards gewonnen. Alle Chilewich producten worden in Amerika gemaakt en wereldwijd verkocht.

Door het toepassen van geweven vinyl vezels, het zogenaamde Plynyl, blinken de producten van Chilewich uit door duurzaamheid en stijl. Van Chilewich worden o.a. placemats in vele weefpatronen en kleurnuances geleverd. In tal van goede restaurants zijn de placemats al als fraaie tafelaankleding in gebruik en ook voor uw gedekte tafel zijn de Chilewich placemats een aanwinst.

Chilewich placemats voor Horecabedrijven

Bent u als horecabedrijf op zoek naar hoogwaardig placemats, tafellopers en matten van Chilewich? Dan krijgt u alvast de mogelijkheid om de design producten van Chilewich bij ons te bestellen. Dit kunt u doen door uw gegevens in te vullen in het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Chilewich placmats online kopen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de schitterende placemats, tafellopers en matten van Chilewich? Dan kunt u alvast onderstaand contactformulier invullen. Hiermee ontvangt u een e-mail zodra wij bovenstaande collecties in ons assortiment hebben opgenomen.

* verplicht
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews