Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Coravin capsules

5 producten

Coravin capsules

Coravin gascapsules

Met behulp van de Coravin gascapsules wordt blijft jouw wijn voor langere tijd goed! De capsules vullen de lege ruimte in de wijnfles op met argongas, waardoor de wijn niet zuur wordt. Op deze manier hoef je de fles niet in één keer leeg te drinken en geniet jij meerdere keren van jouw favoriete wijn!

Coravin wijnsystemen

Met de wijnsystemen van Coravin blijft jouw wijn voor lange tijd goed! Met behulp van deze innovatieve systemen is het niet meer nodig om de kurk van een fles wijn af te halen. Een dunne naald prikt gemakkelijk een klein gaatje in de kurk, waarna je zo het glas kan vol schenken. Hierdoor kan je een fles wijn veel langer bewaren en kan je er vaker van genieten!

Coravin wijnsystemen online kopen?

Het bekende merk Coravin werd in 2011 opgericht in de Verenigde Staten. Na jaren van ontwikkelen heeft het merk een wijnsysteem bedacht dat nog nooit eerder was vertoond in de wijnwereld! Nog steeds is Coravin voortdurend bezig met het ontwerpen van nieuwe modellen. Op deze manier blijven ze up-to-date met een aanbod waar voor iedereen een passend model bij zit!

 
Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews