Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Decor Walther make up spiegel

37 producten

Decor Walther make up spiegel

Uitgebreide collectie make-up spiegels van Decor Walther

Decor Walther heeft een zeer uitgebreide collectie design make-up spiegels in het assortiment. Het zijn stuk voor stuk eye-catchers van hoogwaardige kwaliteit! Hoe jouw badkamer er ook uit ziet, met een make-up spiegel van Decor Walther wordt jouw badkamer zeker opgewaardeerd.

Vrijstaande spiegels vs. hangende make-up spiegels

Kies je voor een vrijstaande spiegel die je eenvoudig los kunt plaatsen op een badkamermeubel en eenvoudig kunt verplaatsen? Of kies je voor een wandmodel? Kies je voor montage aan de wand, dan wil dat niet noodzakelijk zeggen dat er geen bewegingsvrijheid is; de meeste make-up spiegels zijn zwenkbaar en/of draaibaar, zodat je de spiegel op de gewenste manier naar je toe kunt bewegen.  

Make-up spiegels met LED verlichting

Een groot deel van de spiegels is uitgerust met geïntegreerde LED verlichting. Dit zorgt voor een beter contrast en is rustiger voor jouw ogen. Ze zijn meestal voorzien van een aan- / uitschakelaar op de achterzijde van het frame. Echter de nieuwe modellen beschikken over een (semi-) automatische aanschakeling door een simpele aanraking van het spiegelglas (de zgn. "touch functie") of middels een bewegingssensor. Daarnaast beschikken de meeste modellen over een automatische uitschakeling (na 10 minuten).

Instelbare verlichtingsniveau

Decor Walther ontwikkelt zich als marktleider naar een steeds hoger niveau qua design en functionaliteit. Een voorbeeld hiervan is de introductie van een instelbaar lichtniveau (de zgn. "touch dimmer"). Zo kan met aanraking het lichtniveau ingesteld naar 3 niveau, te weten: daglicht, naturel licht of warm licht.

Cosmeticaspiegels met bewegingssensor

Met de productserie "Just Look" introduceert Decor Walther een nieuwe dimensie aan het grote assortiment make-up spiegels met LED verlichting, namelijk: de bewegingssensor. Hierbij gaat de verlichting aan als je je voor de spiegel begeeft en gaat automatisch weer uit na 15 seconden als er geen beweging meer waarneembaar is voor de spiegel. Gemak dient de mens!

Make-up spiegel met verlichting op batterij of op stroom

De wandmodellen van de make-up spiegels kunnen op 3 manieren worden gevoed:

  • Door batterij(en)
  • Door directe aansluiting op het elektriciteitsnet
  • Middels een stroomkabel met stekker (240 V.)

Sommige modellen kunnen zowel direct op het elektriciteitsnet worden aangesloten als gebruik maken van een stroomkabel met stekker. Welk voedingstype voor u het beste is, hangt natuurlijk sterk af van jouw persoonlijke situatie in jouw badkamer.

Zwarte make-up spiegels

Zwart is de trendkleur van nu. Decor Walther heeft een uniek assortiment (mat) zwarte make-up spiegels, zelfs in combinatie met LED verlichting, dimfunctie en bewegingssensor. Deze spiegels zijn perfect passend bij een badkamerinrichting met zwarte accessoires zoals zwarte handdoekstangen en - rekken, zeepdispensers en/of toiletaccessoires.

Ons assortiment bestaat uit nog veel meer stijlvolle make-up spiegels van andere merken en andere prijsklasses, zoals Blomus en Zack. Heb je help nodig bij het vinden van het juiste product? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews