Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Georg Jensen Cobra

10 producten

Georg Jensen Cobra

Met stijlvolle woonaccessoires uit de Georg Jensen Cobra collectie haal je echte blikvangers in huis! De Duitse ontwerper Constantin Wortmann koos in zijn designs voor een vloeiende vorm die geïnspireerd is op de cobraslang. Deze sierlijke en golvende vormen zorgen ervoor dat deze woonaccesoires er echt uitspringen in jouw interieur. Constantin Wortmann kiest graag voor unieke en speelse vormen om zo een reactie uit te lokken bij mensen. Hij wil met zijn elegante en minimalistische designs bereiken dat mensen even uit de dagelijkse sleur ontsnappen. 

Georg Jensen Cobra serie

De Cobra serie van het Deense merk Georg Jensen bestaat uit diverse stijlvolle woonaccessoires, zoals servies, glaswerk en kandelaars. De ontwerper Constantin Wortmann koos ervoor om te werken met verschillende materialen zoals porselein, mondgeblazen glas en roestvrijstaal. Door het minimalistische en moderne design zijn de woonaccessoires gemakkelijk te combineren met elk interieur.

Georg Jensen Cobra kandelaars

De producten die misschien wel het meeste opvallen uit de Georg Jensen Cobra serie zijn de kandelaars. Ook deze woonaccessoires hebben de golvende vorm van een cobra en ze zijn gemaakt van roestvrijstaal. Het materiaal heeft een spiegelachtige afwerking wat er toe leidt dat vlammen van kaarsen lijken te dansen in de weerspiegeling. Deze kandelaars zijn dus echt het bekijken waard!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews