Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Georg Jensen kerst

17 producten

Georg Jensen kerst

Trakteer jezelf en jouw dierbaren op een mooi item van de jaarlijkse kerstcollectie van Georg Jensen!

Kerstversieringen van Georg Jensen zijn erg populair in Denemarken en ver daarbuiten. De collectie bestaat uit kerstornamenten, die worden geleverd met een lint of ketting, die in een kerstboom gehangen kunnen worden.

De ornamenten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, te weten: in verguld messing (18 krt. goud) en palladium (witgoud). De ornamenten zijn los verkrijgbaar of in sets van meerdere stuks in een zeer fraaie (cadeau-)verpakking. Ze zijn daarom niet alleen de moeite waard voor jouzelf, maar ook voor het geven als kerstgeschenk aan een dierbare of, zakelijk, aan jouw personeel of relaties.

Het jaarstuk (Christmas Mobile) als centraal Kerstornament

Centraal in de jaarlijkse Christmans Collectibles collectie staat de zgn. "Christmas Mobile", ofwel het "jaarstuk". Dit is hét verzamelobject met een bepaald thema. De andere ornamenten(sets) bevatten elementen van het jaarstuk. De Christmas Mobile wordt geleverd met twee linten in twee kleuren met de opdruk van het betreffende jaartal. Het wordt geleverd in een chique verpakking alsof u iets bij de juwelier heeft gekocht.

Georg Jensen kerstboompiek

Onderdeel van de Kerstcollectie, maar geen onderdeel van Christmas Collectibles collectie, zijn de zeer gewilde kerstboompieken van Georg Jensen. Ze zijn verkrijgbaar in twee hoogtes (19 en 24 cm). Met deze piek is je kerstboom meteen een design kerstboom geworden.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews