Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Glaswerk bedrukken

Door samenwerking tussen diverse fabrikanten kan Cookinglife voor jou glaswerk bedrukken. Wanneer je 36 glazen of meer wilt laten bedrukken, zal Cookinglife voor jou een offerte op maat maken. Voor het bedrukken zijn er diverse opties mogelijk zoals bedrukken in kleur of ertsbedrukking.

OFFERTE - BEL: 088-1451450 of EMAIL: zakelijk@cookinglife.nl

Hoe werkt het?

Je kunt via het onderstaande formulier jouw aanvraag indienen. Je ontvangt, afhankelijk van het gewenste glaswerk, een passende offerte met verschillende opties. Wanneer wij van jou weten welk glas bedrukt mag worden, ontvang jevan ons een digitaal sample. Vanaf het goedkeuren van het sample duurt het 4 tot 6 weken voordat we het bedrukte glaswerk kunnen leveren.
Als je het glaswerk wil bedrukken met een logo, ontvangen wij graag jouw logo in EPS of AI bestand. Deze moeten in PMS kleuren zijn. Helaas is het gebruik van CMYK opgebouwde kleuren niet mogelijk.
Het is ook mogelijk om de glazen te laten bedrukken met ertskleur. Dit zorgt voor een bedrukking die het aanzicht heeft van graveren. Geef ons ook aan op welke plek je de bedrukking wilt hebben, dan kunnen wij dit gelijk verwerken in de offerte, zodat je altijd de juiste prijs betaald.

Belangrijkste aanleverpunten op een rijtje:

  • Welk soort glaswerk je wilt laten bedrukken
  • Hoe je het glaswerk bedrukt wil hebben. Wil je een logo met kleur, of een erts bedrukking (wat lijkt op graveren)?
  • Op welke plek je het logo bedrukt wilt hebben
  • Aanleveren van het logo in EPS of AI bestand

Kwaliteit van bedrukt glaswerk

Het glaswerk wat bedrukt wordt is afhankelijk van jouw keuze. De bedrukking op het glas zal krasvast zijn. Het wordt wel afgeraden om de glazen te wassen in de vaatwasser aangezien dit het drukwerk kan beschadigen. Het glaswerk moet voldoen aan diverse kwaliteitseisen en is geschikt voor horeca en zakelijk gebruik. Afhankelijk van jouw wens maken wij een selectie van geschikte merken. Dus van low budget tot high end; wij kunnen altijd een passend voorstel maken.

Levertijd

De standaard levertijd voor bedrukt glaswerk is 4 tot 6 weken. Daarnaast kun je er vanuit gaan dat de huidige collectie enkele jaren meegaan en dus nabesteld kunnen worden.

Referenties

 

Je bent zeker niet de eerste klant die bij ons glaswerk laat bedrukken en hopelijk ook niet de laatste. Diverse bedrijven als de ING Bank, Bolsius Nederland, Friesland Campina maar ook restaurants, sportclubs en vakantieparken hebben door onze leveranciers hun glaswerk laten bedrukken.

Neem hieronder contact met ons op over het bedrukken van jouw glaswerk

* verplicht
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.625 reviews