Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Heibi

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Heibi

Het Duitse merk Heibi staat bekend om zijn hoge kwaliteit, gebruikersgemak en stijlvol design. Niet voor niets wordt een standaard garantie afgegeven van 15 jaar. Heibi is een grote Duitse firma waar de produktie ook nog steeds plaats vindt. Het assortiment bestaat voornamelijk uit brievenbussen, barbecues en grills, haardaccessoires en houtbakken, verlichting en universele woon- en tuinaccessoires.

Wie kiest voor Heibi, kiest voor Duitse kwaliteit én design!

Thuis voelen met Heibi Living - kwaliteitsproducten voor huis & tuin

Sinds 1934 produceert Heibi hoogwaardige metaalwaren. Zelfs vandaag, na meer dan 80 jaar ervaring, is Heibi's vakmanschap, hoge kwaliteitsbewustzijn en vindingrijkheid de sleutels tot succes. Bij Heibi Living koop je producten van duurzame waarde voor jouw huis en tuin.

Van het ontwerp tot de productie, Heibi produceert elk item op onze locatie in Schopfloch in Duitsland. Ze zien zichzelf als probleemoplossers en ze zijn blij om op maat gemaakte producten te produceren volgens jouw wensen. 

Hoge normen voor materiaal en vakmanschap

Bij Heibi Living vind je producten van de hoogste kwaliteit. De producten van Heibi zijn ontworpen om lang mee te gaan dankzij hun materiaal, vakmanschap en duurzaamheid. Daarom bieden ze ook een garantie van 10 jaar tegen roest, omdat je de producten niet voor slechts één seizoen koopt. Ze zullen lange tijd stijlvolle metgezellen voor je persoonlijke leefomgeving blijven.