Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Hutschenreuther

5 producten

Hutschenreuther

De 20-jarige porseleinschilder Carolus Magnus Hutschenreuther legde in 1814 de basis voor de eerste particuliere porseleinfabriek in Noordoost-Beieren. Schalen, greeploze en rijkelijk versierde bekers, maar ook fruitschalen en dessertborden behoorden tot de best-sellers van die beginperiode. Sindsdien is Hutschenreuther uitgegroeid tot een stijlvol merk voor woongenot en rijkelijk gedecoreerde serviezen.

Het Hutschenreuther van nu associëren we met het "Blau Zwiebelmuster" servies en het tijdloze "Maria Theresia" design, maar misschien nog wel meer met de seizoenscollecties - de Hutschenreuther kerstklokjes zijn bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van het kerstfeest voor veel mensen.

Hutschenreuther kerstklokjes

Tegenwoordig staat Hutschenreuther vooral bekend om de ‘limited editions’, zoals de prachtige kerstklokjes en kerstballen, die elk jaar weer vernieuwd word. Deze kerstcollectie kun je bij Woldring ook elk jaar weer kopen. Daarnaast kun je (zolang de voorraad strekt) nog enkele producten uit kerstcollecties van voorgaande jaren kopen, zodat je jouw eigen Hutschenreuther collectie compleet kunt maken.

Hutschenreuther porselein

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, een aantal serviceconcepten, seizoensgebonden cadeau-ideeën en succesvolle artikelcollecties wekken het verlangen naar meer op. Daarom toont Hutschenreuther zich in 2014 in een hedendaags modern licht.

Nieuwe collecties en een nieuw logo onderstrepen de huidige look zonder in te boeten aan consistentie en traditie. Klassiekers als het Maria Theresia-ontwerp beleven een renaissance met nieuwe patronen, en ook cadeau-ideeën zoals vazen, schalen, dozen en figuratieve decoratieartikelen maken een belangrijk deel uit van de Hutschenreuther-collecties.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews