Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Iittala Taika

29 producten

Iittala Taika

Het sprookjesachtige ontwerp van het Iittala Taika servies houdt uw gasten langer aan tafel dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden! Elk bord, elke beker en iedere serveerschaal uit deze collectie is rijkelijk versierd met verfijnd geschilderde dieren en ragfijne details van bloemen. Iittala Taika is uitgesproken Fins en nodigt u uit om ook op koude dagen een warme sfeer op tafel te zetten. Ontcijfer in alle rust de adembenemende motieven, terwijl u van uw maaltijd geniet!

Iittala Taika blauw

Woldring heeft een uitgebreide design collectie Iittala servies in het assortiment. Iittala Taika blauw combineert subtiele blauwtinten met andere licht contrasterende kleuren. De dierlijke figuren trekken de aandacht, maar gaan tegelijk vrijwel onopgemerkt op in hun omgeving. Het porselein van Iittala Taika blauw is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Alle onderdelen van dit servies zijn vriezer-, oven-, magnetron en vaatwasserbestendig!

Iittala Taika beker

Als de temperatuur het vriespunt nadert, is het tijd voor een warme kop thee, koffie of chocolademelk. Met een Iittala Taika beker creëert u een gezellige sfeer voor uzelf, uw gezin en uw gasten. Bij Woldring kunt u ook terecht voor een bijpassende lepel in dezelfde betoverende sfeer. Een Iittala Taika beker kan eenvoudig worden opgewarmd in de magnetron zonder dat het porselein eronder lijdt. Speciaal voor de warme dagen van het jaar vindt u in onze webwinkel ook vrolijk Iittala Origo servies online.

Iittala Taika wit

Voor de legendarische figuren van Iittala Taika, ontworpen door Klaus Haapaniemi, is wit een perfect ondergrond. Niet alleen de kleurrijke designs, maar ook de zwart-wit schilderingen spreken tot de verbeelding. U gelooft bijna uw ogen niet als u ontdekt dat zwart en wit de enige kleurtinten zijn. Iittala Taika is naast wit ook in een warme rode kleur verkrijgbaar. In het ruime assortiment van Woldring maakt u eenvoudig uw keuze. Wilt u het servies aanvullen met een andere serie? Dan past bijvoorbeeld onze Iittala Teema collectie hier zeker bij! Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews