×
Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Kosta Boda

Het merk Kosta Boda bestaat sinds 1742 en omvat een artistieke en kleurrijke collectie die wordt ontworpen door wereld beroemde designers zoals Bertil Vallien, Göran Wärff, Anna Ehrner en Kjell Engmann

Kosta Boda Collectie

Het glaswerk is altijd van een fijne soort en omvat vazen, schalen, borden, sculpturen, glazen, kandelaars etc. Door middel van gespecialiseerde blaas-, slijp- en schildertechnieken worden er complexe ontwerpen gevormd. Sinds 1742 is de technologie en bewerking van glas, in het hart van de bossen in de Zweedse provincie Småland, verfijnd en geperfectioneerd. Kosta Boda glaswerk is levendig, creatief, innovatief en uitdagend en is een echte blikvanger. Glas met ware passie.

6 producten

Kosta Boda

Kosta Boda Design

De ontwerpers delen een passie voor het verkennen van de mogelijkheden van glas, het rekken van de grenzen van wat haalbaar is. De gebruikte technieken zijn zowel klassieke als nieuwe, vaak ontwikkeld door de ambachtslieden in de glasfabriek tijdens het omzetten van de ontwerpers ideeën in prachtige creaties.

Uniek Kosta Boda

De filosofie bij Kosta Boda is om een uniek glasobject te creëren, dat klanten vandaag en toekomstige generaties zal blijven boeien.

Terug naar boven