Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Lampe Berger accessoires

Nieuwste producten:

8 producten:

Lampe Berger accessoires

Jouw Lampe Berger huisparfum is niet compleet zonder een originele Lampe Berger lont. Deze is speciaal gemaakt voor de branders van dit Franse kwaliteitsmerk. Hierdoor weet je zeker dat de lont en de brander perfect bij elkaar passen. Het hoogwaardige katoen van de Lampe Berger lont neemt het parfum bijzonder goed op. Dit zorgt voor een optimale verspreiding van aroma’s en het branden van de steen verwijdert de nare luchtjes. Bekijk direct ons complete assortiment voor een lont, brander en vele Lampe Berger geuren!

Lampe Berger lont gebruiken

Het is bijzonder eenvoudig om jouw Lampe Berger lont te gebruiken. Na het vullen van de brander doe je de lont eenvoudig in de brander. Na het aansteken ontstaat een hoge vlam. Als de steen van de lont na circa twee minuten lichtgrijs kleurt, mag je de vlam uitblazen en de sierdop erop plaatsen. Een exacte omschrijving van het gebruik van de lont en brander vind je in onze handige gebruiksaanwijzing.

Wij raden aan om de lont alleen te gebruiken in combinatie met originele Lampe Berger producten. Voor een optimale werking is het belangrijk dat je de lont regelmatig reinigt. Dit is zeker nodig als je wisselt van geur. Voor het schoonmaken is het neutrale huisparfum van Lampe Berger bijzonder geschikt. Door de lont met enige regelmaat te reinigen voorkom je niet alleen het mengen van geuren, maar zorg je ook voor een langere levensduur. Zo kun je nog vaker jouw Lampe Berger lont gebruiken!

Lampe Berger lont kopen

Je kunt eenvoudig al jouw Lampe Berger producten bestellen bij Cookinglife. De universele lont van 40cm past in elke brander en gaat zo’n 200 keer mee. Je kunt direct jouw Lampe Berger navulling en andere producten van dit topmerk meebestellen wanneer je een Lampe Berger lont gaat kopen. Zo haal je in één keer alles in huis om te kunnen genieten van een heerlijke geur! Bestel direct en profiteer van scherpe prijzen en een snelle verzending bij Cookinglife! 

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews