Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Lampe Berger giftset

Nieuwste producten:

49 producten:

Lampe Berger giftset

Wilt u uw familie of vrienden op een originele manier verrassen? Dan is een Lampe Berger giftset een perfect cadeau. Een volledige set bestaat uit een Lampe Berger brander met sierdop en een Lampe Berger geur. De veelkleurige flacons van de branders zijn een lust voor het oog en hebben daarnaast een praktische functie: nare luchtjes verdwijnen en het huis vult zich met de meeste exclusieve aroma’s. Bij Woldring bestelt u uw Lampe Berger giftset voordelig online!

Lampe Berger huisparfum giftset

Een brander van Lampe Berger is niet alleen een mooie decoratie maar ook een geurige ontdekking. Een Lampe Berger huisparfum giftset is de perfecte starterset. Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals de unieke geschenkbox met een sfeervolle design verpakking van Lampe Berger, die zelfs ongeopend al de moeite waard is. Is de ontvanger van de Lampe Berger huisparfum giftset direct verkocht en wilt u deze bij de volgende gelegenheid een nieuwe geur cadeau doen? Dan bent u bij Woldring ook aan het juiste adres voor een Lampe Berger navulling.

Lampe Berger giftset gebruiken

Het is niet moeilijk om een Lampe Berger giftset direct te gebruiken. U kunt eenvoudig de geurige vloeistof in de flacon gieten en vervolgens het Lampe Berger lont plaatsen. In principe is nu alles klaar voor gebruik, maar wij adviseren u twintig minuten te wachten totdat het lont de vloeistof heeft geabsorbeerd. Na het aansteken kan er een lichte vlam ontstaan, maar deze wordt heel snel weer kleiner. Nadat u de Lampe Berger brander heeft aangestoken, kunt u het vlammetje al na 2 minuten weer doven. De woonkamer blijft nu geruime tijd gevuld met de meest heerlijke geuren. Voordat u de Lampe Berger giftset gaat gebruiken kunt u bij ons altijd de gebruiksaanwijzing erop naslaan.

Lampe Berger giftset kopen

Wilt u een vriend of vriendin blij maken door voor hem of haar een Lampe Berger giftset te kopen? Dan zorgt Woldring dat uw bestelling snel wordt bezorgd. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse sets en bijzondere geurcreaties. U vindt in onze webshop ook Lampe Berger Neutral. Hiermee maakt u korte metten met nare luchtjes of etensgeuren in de woonkamer. Woldring is het adres als u voor een scherpe prijs een Lampe Berger giftset wil kopen. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews