Lampe Berger navulling

Filter op:
Toon alleen voorradige producten
De volgende producten hebben een levertijd:

Lampe Berger navulling

Bent u op zoek naar een verfrissend nieuw aroma voor uw brander van Lampe Berger? Met een navulling van Woldring bent u voordelig uit! In ons ruime assortiment vindt u een grote collectie overheerlijk Lampe Berger geuren voor elk jaargetijde en elk moment van de dag. Houdt u van oosterse aroma’s met een vleugje frisheid? Kies dan voor de verrassende combinaties van de serie Orange Cinnamon. Ook het avontuurlijke Ocean Breeze is een aanvulling voor uw woonkamer. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online uw Lampe Berger navulling!

Lampe Berger navulling 1 liter

Heeft u al een voorkeur voor een speciale geurcreatie van Lampe Berger? Van een Lampe Berger navulling van 1 liter kunt u lange tijd genieten. Als u uw Lampe Berger brander aansteekt, kunt u het lont al na twee minuten weer uitblazen om de sierdop te plaatsen. De geuren uit uw Lampe Berger navulling van 1 liter blijven vervolgens urenlang hangen. Ook voor navullingen met een inhoud van een halve liter bent u bij Woldring aan het juiste adres. Dit is een uitstekend alternatief als u graag meerdere geuren afwisselt.

Lampe Berger navulling gebruiken

Het is niet ingewikkeld om een Lampe Berger navulling te gebruiken. Let er vooral op dat u de brander maximaal voor tweederde vult, zodat het lont bij het terugplaatsen niet helemaal is ondergedompeld. Om morsen bij het overschenken te voorkomen kunt u bij Woldring voordelig online een Lampe Berger trechter meebestellen. Heeft u nog vragen over een Lampe Berger navulling gebruiken? Neem contact op met onze klantenservice of raadpleeg onze online Lampe Berger gebruiksaanwijzing.

Lampe Berger navulling geuren

Bent u toe aan een frisse, nieuwe geur in huis? Met een Lampe Berger navulling geuren uw vertrekken naar de heerlijkste aroma’s. Wij hebben een ruime collectie parfums van Lampe Berger. Naast verfrissende Lampe Berger navullingen met citrus geuren hebben wij ook houtachtige aroma's en weelderige bloemengeuren zoals jasmijn. Ook de geurcreatie Timeless Rose is geliefd bij onze klanten en hult u woonkamer in een aangenaam romantische sfeer. Door een keuze te maken legt u uw eigen accenten.

Lampe Berger navulling Neutral

Wilt u eerst de geur van het oude parfum zuiveren? Maak dan gebruik van Lampe Berger navulling Neutral. Dit product verwijdert aanwezige parfums en nare luchtjes en is daarom de perfecte basis voor een frisse start met een nieuwe geur of een starterset van Lampe Berger. Bij Woldring is Lampe Berger navulling in Neutral variant zowel verkrijgbaar in een verpakking van een halve als een hele liter. Net als bij de andere Lampe Berger producten uit ons assortiment zorgen wij voor een snelle levering van uw Lampe Berger Neutral.

Lampe Berger navulling kopen

Woldring is meer dan een winkel waar u alleen een Lampe Berger navulling kunt kopen. Maakt u veel gebruik van uw brander en begint uw lont op te raken? Dan bestelt u in onze webshop net zo gemakkelijk een vervangend Lampe Berger lont. Daarnaast hebben wij een ruime collectie met Lampe Berger branders in de meest diverse uitvoeringen. Ook is het mogelijk om naast een Lampe Berger navulling te kopen een goede vriend of vriendin te verrassen met een kleurrijke Lampe Berger giftset. Bij Woldring vindt u eenvoudig wat u zoekt!