Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Belangrijke mededelingen rondom het Coronavirus

Vandaag besteld is nog steeds morgen geleverd. Ons magazijn en klantenservice team blijven voor je klaar staan!

Niemand ontkomt er meer aan, het coronavirus. De scholen zijn gesloten, iedereen werkt waar mogelijk thuis en met z’n allen vermijden we zoveel mogelijk sociale contacten. Heel Nederland staat op z’n kop, met alle gevolgen van dien. Ook voor ons als Woldring/Cookinglife is er de afgelopen dagen een hoop veranderd. De gezondheid van onze collega’s, hun gezinnen en al onze partners staat momenteel voorop. Daarnaast hebben we een ander belangrijk doel, namelijk het op een zo veilig mogelijke manier draaiende houden van Woldring/Cookinglife. Samen willen we er voor zorgen dat jij toegang houdt tot al het nodige keuken- en tafelgerei om de komende weken zo goed mogelijk door te komen.

Woldring staat nog steeds voor je klaar

Onze fysieke winkel in de Zwanestraat is voorlopig gesloten. Het is daarom momenteel helaas niet mogelijk om bestellingen bij de winkel of ons kantoor af te halen.

Wat betreft onze online webshop doen wij er alles aan om jullie in deze tijd extra gemak en service te bieden. Dit doen we door online beschikbaar te zijn via onze klantenservice en onze producten zo snel en veilig mogelijk aan huis te laten leveren. Op deze manier zal er zo weinig mogelijk hinder worden ondervonden bij het bestellen en ontvangen van de bestelling. De bezorgers zullen bij het afleveren van de bestelling afstand houden of de bestelling bij je voordeur neerzetten. Op deze manier wordt fysiek contact zoveel mogelijk vermeden.

Samenwerken

De samenwerking en het contact met onze leveranciers en PostNL is belangrijker dan ooit te voren. Meer dan ooit zetten al onze medewerkers en partners zich in om er samen voor te zorgen dat onze service en leveringen in deze uitzonderlijke situatie gewoon door kunnen gaan. 

Het gehele team draagt zijn steentje bij en hoopt dat we met z’n allen de komende periode zo veilig en prettig mogelijk doorkomen. Daarom staat Woldring/Cookinglife in ieder geval nog steeds voor jou klaar! 

We danken jullie voor je begrip.

Team Woldring/Cookinglife

Woldring.nl is een onderdeel van Cookinglife

* verplicht