Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Maison Berger geurstokjes

156 producten

Maison Berger geurstokjes

Al sinds 1905 is Maison Berger de specialist op het gebied van huisparfums. Tot nu toe werden honderden verschillende hoogwaardige geuren ontwikkeld die werden toegepast in de gepatenteerde luchtzuiveraars om de lucht te zuiveren en te parfumeren. In vervolg hierop heeft Maison Berger haar productassortiment verrijkt met Parfum Berger. Parfum Berger bestaat uit meerdere producten waaronder geparfumeerd Bouquet (geurstokjes in glazen kubus/bol) en een parfumverstuiver.

Maison Berger geurstokjes

Parfum Berger wordt gebruikt in die ruimtes in huis, zoals bijvoorbeeld hal, badkamer of toilet waar je ook wilt genieten van de aangename huisparfums, maar waar Lampe Berger gewoonlijk niet wordt gebruikt. Een aantal parfums vanuit de lijn van Lampe Berger, zoals Paris Chic, Orange de Cannelle, Vent d’Ocean etc. zijn ook verkrijgbaar in de collectie van Parfum Berger.

Maison Berger geurstokjes navulling

De geurstokjes in de stijlvolle glazen kubus/bol zijn direct klaar voor gebruik. De speciale stokjes zorgen voor een optimale geurverspreiding waarbij de intensiteit kan worden bepaald door het aantal stokjes. Het huisparfum verspreidt in alle eenvoud een heerlijke geur die 2 maanden meegaat. Daarnaast is de glazen kubus een mooi accessoire om in huis neer te zetten.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews