Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Maison Berger Lolita Lempicka

19 producten

Maison Berger Lolita Lempicka

Ter gelegenheid van het 120 jarig jubileum, introduceert Maison Berger Paris een nieuwe collectie die samen met Lolita Lempicka is ontworpen. De collectie bevat een Lampe Berger, gelimiteerde geurkaarsen en een Maison Berger geurstokjes. Allen omhult met een blauwpaarse en een transparante glans, goud, klimopblaadjes en een libelle.

Maison Berger Lempicka

De hele collectie is geïnspireerd op de iconische parfumfles in de vorm van de appel in facetgeslepen glas. Verkrijgbaar in blauwpaars en transparant. De producten zijn voorzien van het Lolita Lempicka logo in gouden opdruk. De Lampe Berger heeft een opvallende opengewerkte goudkleurige dop.

Mon Premier parfum Lampe Berger

Maison Berger Paris heeft zich voor zijn huisparfum laten inspireren door het iconische parfum. Voor de eerste maal in de historie is er namelijk een lichaamsparfum gekopieerd in het geurenpalet van een huisparfum. Een technisch hoogstandje van Maison Berger Paris dat de volle delicatesse, sensualiteit en vrouwelijkheid van “Mon Premier Parfum” van Lolita Lempicka heeft kunnen bewaren. De unieke know-how van Maison Berger Paris is opnieuw volledig tot zijn recht gekomen in deze bijzondere collectie

Dit fruitige parfum is een subtiele combinatie van onder andere zoethoutnoten, hartnoten van kers en bosviooltjes. Resultaat een verfijnde, vrouwelijke en sensuele geur die zich kenmerkt door elementen van klimopblaadjes, steranijs, zoethoutbloem, viooltjesblad, kers, iris, tonka boon, karamel en romige houtsoorten.

Over Lolita Lempicka

Lolita LempickaLolita Lempicka is een mode-ontwerpster en een parfum designer uit Frankrijk. Een getalenteerde, romantische enverfijnde vrouw. Ze startte haar merk “Lolita Lempicka” in 1983. Ze creëerde haar eigen collectie met de hulp van haar man en later haar 3 dochters, van wie er één in New York woont en voor het merk zorgt in de Verenigde Staten. In 1997 onthulde de ontwerper haar meest gedurfde project: Mon Premier Parfum. Een ware ode aan de vrouwelijkheid met zijn hebzuchtige, sensuele en verslavende tonen. Het parfum was meteen een succes en werd een wereldbestseller.

Tegelijkertijd koppelde de ontwerper zich aan merken als Cacharel en ontwikkelde exclusieve collecties voor hen. Haar stijl weerspiegelt haar als een rijke, mysterieuze en gepassioneerde persoonlijkheid. Sterker nog, het biedt vrouwen unieke geuren met zeldzame kwaliteiten door een zachte vrouwelijke stijl, met een nieuw betoverde aard, geïllustreerd door zijn embleem “klimopblad”.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews