Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Make Up spiegel

6 producten

Make Up spiegel

Een make-up spiegel is een musthave voor elke badkamer. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen maken veel gebruik van een make-up spiegel. De make-up spiegel wordt in dat geval door mannen wel een scheerspiegel genoemd. Ze zijn in diverse kleuren en varianten verkrijgbaar.
Hang je make-up-spiegel aan de muur in de badkamer of zet hem op de wastafel. Daarnaast heb je flexibele make-up spiegels die op batterijen werken. Hierdoor is deze vergrotende spiegel overal in huis te gebruiken. Verder heb je nog make-up-spiegels die uitklapbaar zijn of aan beide kanten een spiegel hebben.

Make up spiegel 20x vergroot met verlichting

Heb je niet voldoende licht in jouw badkamer om jouw make-up aan te kunnen brengen? Dan is de ideale oplossing om een make-up spiegel met verlichting. Zo heb je altijd op de juiste plek voldoende belichting en zie je precies of je ergens nog een plekje vergeten bent met opmaken of scheren.

Make up spiegel zwart

Woldring biedt make-up spiegels van de merken: Blomus, Decor Walther en Zack. Neem eens een kijkje in ons assortiment en kijk of er voor jou ook een mooie make-up spiegel bij zit. Je bestelt een make-up spiegel gemakkelijk en snel online en jouw bestelling wordt snel thuisbezorgd.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews