Maxwell & Williams Diamonds Round

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Maxwell & Williams Diamonds Round

Met de servieslijn Maxwell & Williams Diamonds Round haalt u een staaltje bijzonder design en vooral ook kwaliteit in huis. Deze serie is gemaakt van porselein waar een aluminiumlegering en een klein percentage as van beenderen aan toegevoegd wordt. Dit maakt het materiaal harder en geeft het de status Durable Porcelain. De Maxwell & Williams Diamonds Round serviesonderdelen hebben een bijzonder ontwerp, overal zit een fraai en elegant diamant patroon in verwerkt. Dit maakt het servies tijdloos en geschikt voor zowel een modern als klassiek interieur!

Maxwell & Williams Diamonds round servies

Aan elk detail is gedacht, daardoor kunt u het Maxwell & Williams Diamonds Round servies uitstekend gebruiken voor een luxe high tea. Of wanneer u uw gasten of geliefde wilt verwennen met een overheerlijk ontbijt op een zondagmorgen. Het servies is zodanig uitgebreid met verschillende borden, schalen en kopjes waardoor u het kunt gebruiken voor elke gelegenheid. Het Maxwell & Williams Diamonds Round servies valt ook uitstekend te combineren met het Maxwell & Williams Cashmere servies. Dit servies is net zo sierlijk gevormd en heeft een mooie witte basis.

Maxwell & Williams Diamonds Round 30-delig

U bent in een keer klaar met een Maxwell & Williams Diamonds Round 30-delig servies. Deze set bestaat uit zes soep-, ontbijt- en dinerborden en zes kopjes met schotel. Maxwell & Williams zorgt voor kwaliteit en weet wat praktisch is, het Diamonds Round servies kan in de vaatwasser en is tevens geschikt voor de oven en magnetron. Het Maxwell & Williams Diamonds Round 30-delig servies bestelt u eenvoudig online in onze webshop!

Maxwell & Williams Diamonds Round kopen

Bij Woldring kunt u zeer voordelig het Maxwell & Williams Diamonds Round servies kopen. U bent niet alleen voordelig uit maar profiteert tevens van een snelle levering, wij hebben namelijk een ruime voorraad. Wanneer u Maxwell & Williams Diamonds Round gaat kopen en liefhebber bent van bijzondere bloemen, kunt u Maxwell & Williams Kilburn serviesonderdelen mee bestellen. Hiermee zal u zich wanen in een Victoriaanse tuin. Bestel vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke prijzen!