Maxwell & Williams East meets West

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Maxwell & Williams East meets West

Het beste van twee werelden wordt gecombineerd in het Maxwell & Williams East meets West servies. De Japanse theeceremonie en de Engelse high tea krijgen een extraatje met de bijzondere en stijlvolle theepot van deze serie. En elk drie gangen diner wordt pure verwennerij wanneer het gepresenteerd wordt op de aantrekkelijke Maxwell & Williams East meets West schalen. Bekijk ons uitgebreide assortiment online voor de beste aanvulling op uw keukeninventaris!

Maxwell & Williams East meets West serviesset 30-delig

Laat de visite maar komen! Met het Maxwell & Williams East meets West serviesset 30-delig bent u er klaar voor. Deze set voor zes personen zorgt ervoor dat u genoeg in huis heeft om al uw gasten een overheerlijk stukje gebak aan te bieden bij de koffie. Of een heerlijk diner van twee gangen. Het diepe bord van de Maxwell & Williams East meets West serviesset 30-delig is uitstekend te gebruiken voor een bijzondere poke bowl of een een mooie pasta.

Maxwell & Williams East meets West espresso

U begint de dag goed met een overheerlijke shot cafeïne in een Maxwell & Williams East meets West espresso kopje. De soepele en stijlvolle rondingen gecombineerd met vierkante vormen geven dit servies het bijzondere karakter. Bij Woldring vindt u een uitgebreid aanbod aan eigentijdse serviezen van Maxwell & Williams! Met de Maxwell & Williams East meets West espresso kopjes kunt u altijd genieten van levendige koffiemomenten.

Maxwell & Williams East meets West kopen

Houdt u van fusion cooking? Dan kunt u bij Woldring het Maxwell & Williams East meets West servies kopen. Hiermee wordt er een brug geslagen tussen de Westerse en Aziatische wereld. Voor een wat klassieke uitstraling hebben wij Maxwell & Williams Cashmere en Maxwell & Williams Diamonds Round in ons assortiment. Deze serviezen zijn uitgevoerd in stijlvol wit, net als Maxwell & Williams East meets West. Kopen kan vanuit uw comfortabele stoel in onze webshop!