Maxwell & Williams Motion

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Maxwell & Williams Motion

De vloeiende lijnen van het Maxwell & Williams Motion servies brengen uw servieskast tot leven. Niet alleen de borden en schalen sluiten naadloos op elkaar aan, ook de verschillende gangen lopen harmonieus in elkaar over. De aantrekkelijke geronde afwerking van het Maxwell & Williams Motion servies zorgt voor energie op tafel. Het valt tevens uitstekend te combineren met uw huidige servies door de witte kleur. Bij Woldring kunt u terecht voor een volledige serviesset of een enkele schaal. Bekijk ons uitgebreide aanbod online!

Maxwell & Williams Motion serviesset 30-delig

U kunt een heerlijk diner serveren aan uw familie met een Maxwell & Williams Motion serviesset. Deze is 30-delig en geschikt voor wel zes personen. De diepe borden van deze startset zijn geschikt voor een heerlijk soepje of een lekkere salade. De Maxwell & Williams Motion serviesset 30-delig kunt u altijd uitbreiden met verschillende schalen. Bijvoorbeeld met een eigentijdse schaal van het Maxwell & Williams East meets West servies. Met een set van Maxwell & Williams heeft u binnen één bestelling een smaakvol gedekte tafel!

Maxwell & Williams Motion schaal

In ons uitgebreide assortiment vindt u een Maxwell & Williams Motion schaal in verschillende formaten. Zowel de kleine als de grote trek kan gestild worden wanneer u deze aanschaft. Voor een energiek feestje is de Maxwell & Williams Motion schaal perfect! Heeft u een gelegenheid die vraagt om ingetogen elegantie? Dan is het Maxwell & Williams Cashmere servies een aanrader voor u. Bij Woldring heeft u volop keus! Daarbij profiteert u van een snelle levering.