Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Menu Scandinavisch Design

3 producten

Menu Scandinavisch Design

Het Deense merk Menu werkt eraan om de wereld een beetje minder gecompliceerd te maken. Met het ontwerp van een klassiek minimalistisch Scandinavisch ontwerp, maakt Menu producten om dagelijkse taken te vergemakkelijken en de wereld een beetje mooier te maken. Menu werkt met enkele van de grootste namen in Scandinavisch design, waaronder Norm Architects, Note Design Studio en Afteroom.

Als aanvulling op het Scandinavische ontwerp zijn de functies van het product altijd zeer goed doordacht en aangepast om oplossingen te creëren voor moderne levensstijlproblemen. Een praktische magnetische schoenlepel, een pedaalemmer of een onverwacht kaarsenhouderontwerp zijn slechts enkele voorbeelden.

De producten van Menu worden vervaardigd met behulp van duurzame materialen en waar mogelijk lokaal geproduceerd met gebruik van en behoud van lokaal vakmanschap over de hele wereld. Dit is de manier van Menu om de wereld een beetje beter en een beetje leuker te maken om in te ontwaken.

Terug naar boven